Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het best mijn haren wassen?

Je kan het best je haren wassen de avond voor of de ochtend van onze afspraak. Je hoeft niet veel moeite te doen om ze te föhnen, stijlen of krullen. Gebruik best ook geen producten zoals haarlak.

Werk je ook met bloemen?

Uiteraard! Dat is in mijn ogen ook onmisbaar bij sommige stijlen. Tijdens het proefmoment kunnen we samen nagaan welke bloemensoort het mooist bij je kapsel past. Die voorzie je dan zelf.

Welke betaalwijzen zijn er in het salon?

Betalen kan cash of via mobile banking.

Moet ik een voorschot betalen?

Voor bruiden en communicanten vraag ik een voorschot. Je reservatie is pas definitief als ik het voorschot heb ontvangen. Voor bruiden vraag ik een voorschot van €40, voor communicanten €25, te storten voor de proefdag.

De volledige betaling moet voldaan zijn voor de dag van het feest. Storten mag op het rekeningnummer BE71 0018 5661 6069 met vermelding van je naam én datum van de afspraak.

Heb je ook accessoires (juwelen e.d.) ter beschikking?

Ik heb in mijn salon enkele juwelen ter beschikking. Daarmee kunnen we tijdens het proefmoment kijken wat mooi bij het kapsel past. Je bent ook altijd in de mogelijkheid om deze te huren/kopen.

Moet ik voorhand al wat ideetjes doorsturen?

Heel graag! Ik vind het altijd fijn om op voorhand al een idee te hebben van je haartype en de stijl van kapsels die je mooi vindt. Op die manier kan ik al wat brainstormen en kijken wat haalbaar is, want geef toe: een voorbereid man is er twee waard!

Hoelang op voorhand kan ik je best boeken?

Je kan nooit te vroeg zijn. Van zodra je een datum hebt, kan je mij inboeken om verzekerd te zijn van een plaats.

Ik heb bang dat mijn kapsel niet de hele dag mooi blijft, heb je hier advies voor?

Er kruipt veel voorbereiding in het creëren van een kapsel, waardoor het ook lange tijd mooi blijft. Wil je toch graag een touch up (=je kapsel laten bijwerken) of een tweede kapsel voor het avondfeest, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

In welke regio ben je werkzaam?

Mijn salon ligt in Borgloon, Zuid-Limburg. Contacteer me vrijblijvend als dat een eindje voor jou is, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ik heb horen vertellen dat je haar wat vettig moet zijn om het op te steken?

Dat is absoluut een misvatting! Het beste is om met haar te werken dat de avond ervoor gewassen is. Door het gebruik van de juiste producten en technieken zorgen we voor een stevig kapsel. Als we met vettig haar starten en nog producten toevoegen, kunnen we geen mooi resultaat bekomen.

Kan ik mijn reservatie kosteloos annuleren?

Dat hangt van de reden af. Contacteer me en dan komen we samen tot een oplossing. Bij annuleringen minder dan drie weken voor onze afspraak, reken ik wel een annulatievergoeding van 20% aan.

Hoe kan ik je het best contacteren?

Je mag me bellen, mailen of een berichtje sturen op Messenger, Instagram, WhatsApp  of via het contactformulier op de website.

Knip, kleur of föhn jij ook haren?

Helaas niet, ik ben geen kapster van opleiding. Klanten die enkel hun haren geföhnd willen, verwijs ik graag door naar een kapster. Zij doen dat dagelijks en hebben hier ongetwijfeld meer expertise in dan ik.

Kan ik voor krullen kiezen als ik weet dat ze snel zullen uitzakken?

Het gebruik van de juiste technieken en producten kan hier zeker helpen, maar de beste oplossing (zeker voor een kapsel dat lang moet meegaan) zijn clip-in extensions. Zij behouden de perfecte krul waardoor eventuele uitgezakte krullen van je eigen haar minder zullen opvallen.