Doing what you love
is freedom
Loving what you do
is happiness

 

Over mij

Dit ben ik: een goedlachse en sociale dame. Veel mensen spreken me aan met Amélize, maar mijn echte naam is Eva Vanmarcke. Ik woon in het prachtige Borgloon (Zuid-Limburg), midden in de velden en fruitgaarden. Ik ben mama van twee lieve, energieke meisjes: Améline en Elize. Daar heb je dus ook meteen een antwoord op de vraag hoe ik bij de naam ‘Amélize hairstyling’ kwam!

Mijn passie voor hairstyling vloeit voort uit mijn kinderjaren. Enkele jaren geleden nam ik het besluit om daar ook effectief iets mee te doen. Eerst volgde ik een basiscursus bij de Wellnessacademie, waarna ik later ook nog een cursus voor gevorderden volgde. Na mijn opleiding kreeg ik meteen veel kansen in mijn schoot geworpen, die greep ik natuurlijk met beide handen! Zo mocht ik met Taratata, een kinderkledingwinkel, meereizen naar Zuid-Frankrijk om hun modelletjes te stylen. Ook mocht ik in opdracht van Michèle Feyaerts internationale festivalgangers stylen voor Tommorowland. Ik kreeg zodanig veel aanvragen dat ik besloot om haarstyliste in bijberoep te worden. Daar heb ik tot op heden nog steeds geen spijt van. Ik geniet er enorm van om mensen stralend en tevreden naar buiten te zien gaan. Ik specialiseer me in het creëren van prachtige bruids-, communie- of gelegenheidskapsels.  Mijn oog voor detail en perfectionistische trekje worden altijd wel geapprecieerd door mijn klanten!

Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor leuke workshops! Mijn salon bevindt zich bij mijn thuis, daardoor ben ik wat beperkter in ruimte. Om die reden heb ik besloten om mijn workshops voortaan enkel op aanvraag te doen en op locatie. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje!

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontvangen!