Bruid

Op je huwelijksdag wil je dat alles tot in de puntjes in orde is. Daar hoort uiteraard ook een prachtig kapsel bij dat typeert wie jij bent, je gezichtsvorm goed accentueert en perfect bij je kleed en accessoires past. 

Enkele weken voor de trouw plannen we een proefmoment bij mij in het salon. We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we dieper ingaan op het thema, de locatie, het kleed, specifieke wensen en dergelijke meer. Als haarstyliste heb ik de eer gehad om al vele bruidjes te mogen doen stralen, mijn ervaring helpt je dan ook ongetwijfeld om de juiste keuzes te maken.

Na het verkennend gesprek testen we een kapsel uit. Ik kies er bewust voor om tijdens een proefmoment maximum twee kapsels uit te proberen. Elk kapsel vraagt om andere technieken en producten, dat kan er dus voor zorgen dat het haar overladen wordt met producten en daardoor slordig zal ogen.  Als je accessoires of een sluier hebt, mag je die zeker meebrengen. Veel bruiden kiezen voor clip-in extensions, die vormen een goede oplossing voor fijner of korter haar en maken het kapsel helemaal af. De extensions kan je indien nodig ook bij mij huren. De proefsessie zal gemiddeld 2 tot 2,5 uren in beslag nemen, breng dus gerust iemand mee!

Na het proefmoment zal je helemaal gerust naar je trouwdag kunnen toeleven. Op de grote dag kom ik uiteraard naar jouw thuis. Door de proefsessie zal je helemaal ontspannen kunnen genieten van één van de mooiste dagen van je leven.

Ook je gasten kunnen mij boeken voor een mooi feestkapsel! Als jullie met veel zijn, schakel ik ook graag de hulp van een collega in.

Yes I do

Prijslijst

                                           opgelet: nieuwe prijzen vanaf 2022 (contacteer me voor de juiste prijs)

Proefkapsel (salon)
€40
Trouwdag (aan huis)*
€60
Haarstyling gasten (kind)
€25
Haarstyling gasten (volwassene)
€35

vanaf 3 personen €30

Huur clip-in extensions**
€50
Huur accessoires**
vanaf €15

* Vanaf 21km geldt er een kilometervergoeding volgens het wettelijke barema.
** Er wordt ook een waarborg gevraagd van €25, wanneer je de extensions binnen de week onbeschadigd terug brengt, krijg je dit bedrag uiteraard terug.